GEO Maribor

Slovenščina
Page
Menu

Event 2016

It's time to disclose a few details about now already traditional geocaching event at the foot of Pohorje.

As an intro to the event, we meet on Friday evening, with chat, a drink and homemade food.

GEO-weekend in Maribor starts on Friday
10. June 2016, 19:00-22:00


V soboto zjutraj se dobimo na že znani lokaciji v vinotoču Šafarič. Po jutranji kavi z vejico in morda še čem, vam bomo razkrili, kaj smo vam pripravili za ta dan. Lahko vam razkrijemo, da nas čaka kar nekaj novih zakladov (enim v tolažbo, drugim pa razočaranje, v dnevnikih ta vikend ni FTF certifikatov), s katerih se boste predvidoma vrnili do poldneva. V tem času pa bomo seveda ponovili lansko adrenalinsko zabavo z zaboji znane osvežilne pijače. Odziv v preteklih letih je bil neverjeten in odločili smo se, da ta zgodba postane stalnica našega eventa.

Event Cache Adrenaline, climbing, fall and zip line!
11. June 2016, 10:00 - 14:00


Seveda pa nismo pozabili na naše najmlajše. Posebej za njih smo pripravili otroški event.

Event Cache EVENT ZA MLAJŠE / KIDS EVENT
11. June 2016, 11:30 - 14:30


Seveda pa želimo dogajanje glavnega eventa čimbolj približati ideji o druženju. Tako bomo dan preživeli ob dobri kapljici, domačih narezkih in seveda že skoraj obveznem pohorskem loncu za kosilo.

Proti večeru druženje nadaljujemo na Domu Miloša Zidanška na Pohorju. Tam nas čaka večerja, nato pa ob 22:00 uri nočni pohod v siju naglavnih svetilk.

Night event Pohorje 2016
11. June 2016, 22:00 - 23:30


Po naporni noči se ponovno snidemo ob 9:00. Objavili se bodo seveda novi zakladi, za dodatno zabavo pa se bomo opremili z vrečami za smeti. Bodimo tudi malo koristni. Druženje bomo seveda nadaljevali z vzpodbujanjem tistih, ki se bodo upali spopasti s 12 metrov visoko plezalno steno

My Pohorje is green 2016
12. June 2016, 09:00 - 14:00


Po 14 uri bomo utrujeni sedli za mizo in se okrepčali s pohorskimi dobrotami. Nato se bomo počasi umirili in se odpravili proti domu.

Žal pa celotna zadeva ne bo brezplačna. Plačljivo bo kosilo v vinotoču Šafarič, pripravili smo tudi ugoden paket na Zidanškovem Domu, ki vključuje večerjo, nočitev, zajtrk in kosilo. Za naročilo vseh plačljivih storitev prosimo izpolnite preko spletnega obrazca(LINK) ali pošljite na e-mail (LINK). Cene in možni načini plačila bodo javljeni naknadno.

Submenu

« prev top next »
Page
Menu
Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Login